1)ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ – TOTAL SOLUTION

Η ΣΤΕΛΜΑ παρέχει ένα πλήρες δίκτυο συνεργαζόμενων εργοστασίων παραγωγής κρέατος απ’ ‘ολη την Ευρώπη.

Οι μεγαλύτεροι Ευρωπαϊκοί όμιλοι όπως το Groupe Bigard από τη Γαλλία, η Amadori από την Ιταλία, η Ekro από την Ολλανδία κ.ά. συναντώνται εδώ στοχεύοντας στην πλήρη και άμεση κάλυψη την αναγκών της Ελληνικής αγοράς.Ποιότητα και υγιεινή των προϊόντων στο υψηλότερο επίπεδο.

2) ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Προσφορά κάθε τύπου κρέατος από όλο τον κόσμο.

Μοσχαρίσιο ή Βοδινό ή Γάλακτος από Γαλλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ιταλία, Αυστρία, Πολωνία, Λιθουανία, Ρουμανία, USA, Αργεντινή, Ουρουγουάη, Βραζιλία, Ιαπωνία, Αυστραλία.

Χοιρινό από Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ρουμανία.

Κοτόπουλο και γαλοπούλες από Ιταλία, Ολλανδία, Ρουμανία, Πολωνία.

Αρνιά, πρόβατα και παραπροϊόντα αυτών από Ισπανία, Γαλλία, Ρουμανία. Ακόμη τυποποιημένα προϊόντα κρέατος και αλλαντικά από Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία.

3) ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Συμβουλές και καθοδήγηση για την εκλογή του καταλλήλου συνεργάτη που θα μεταφέρει ασφαλώς και εγκαίρως τα προϊόντα είτε μέσω του οδικού δικτύου είτε μέσω θαλάσσης.

Προτάσεις για την αξιόπιστη ασφαλιστική κάλυψη των μεταφερόμενων προϊόντων.

4) ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Βοήθεια και συμβουλές για την έγκαιρη διασάφηση των εισαγόμενων προϊόντων, κάτι που βοηθά στην αξιοπιστία και την αύξηση της πιστοληπτικής ικανότητας του συνεργάτη – εισαγωγέα.

5) ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Προσεκτική επιλογή των προϊόντων. Επιμονή στην ποιότητα. Προτάσεις για εισαγωγή νέων προϊόντων.

Δημιουργία brand-named προϊόντων. Ανάλυση των τάσεων της αγοράς. Καινοτόμες προτάσεις, προωθήσεις και διαφήμιση, σχεδιασμός προσέγγισης νέων πελατών.

Όλα τα ανωτέρω και περισσότερα ακόμη προσφέρονται στην υπηρεσία των πελατών της ΣΤΕΛΜΑ με ένα μοναδικό στόχο:

ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

6) ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η ΣΤΕΛΜΑ σε συνεργασία με το GROUPE BIGARD και την πρώτη ιδιωτική σχολή κρεοπωλών στην Ελλάδα MEAT-PRO προτείνει:

–          Εκπαίδευση νέων κρεοπωλών και επανεκπαίδευση υπάρχοντος προσωπικού

–          Προτάσεις για καινοτόμες νέες κοπές και δημιουργία ποικίλων νέων προϊόντων

–          Μετεκπαίδευση και πιστοποίηση στην Γαλλία υπό την αιγίδα του GROUPE BIGARD του μεγαλύτερου παραγωγού μοσχαρίσιου και βοδινού κρέατος στην Ευρώπη.