Η Amadori Group, ιδρύθηκε από τους αδελφούς Amadori, και είναι μία από τις κύριες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας λευκού κρέατος (κοτόπουλο και γαλοπούλα) στην Ευρώπη. Η Amadori είναι μια καινοτομική και σύγχρονη εταιρεία τροφίμων και αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πιάτα που περιέχουν κρέας. Η εταιρεία συνδυάζει την ιταλική παράδοση στο φαγητό με τις διατροφικές απαιτήσεις της γεύσης και της εξυπηρέτησης του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέροντας μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ρεκόρ Ποιότητας

Founded by the Amadori brothers, the Amadori Group is one of the main white meat companies in the production and commercialization of white meat (chicken and turkey) in Europe.
The production plants of Cesena, Teramo, Brescia and Bergamo are part of an integrated production cycle and are ISO 9001/2000 certified.
The control of all production phases guarantees high quality standards.

Παράδοση, πάθος, εμπειρία

Πάντα προσεκτική στις απαιτήσεις των καταναλωτών, η εταιρεία ηγείται της αγοράς με μια πλούσια και εκτεταμένη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις και ουρανίσκους. η Amadori ξεκίνησε από την Ρωμάνια της Ιταλίας στις αρχές της δεκαετίας του 1930, και έκτοτε λειτουργεί μεθοδικά και αξιοποιώντας τις διαθέσιμες ικανότητές της, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της τοποθεσίας προέλευσης των κρεάτων: αυθεντικότητα και πάθος για καλή ποιότητα.

Χάρη στο πάθος του ιδρυτή της, Francesco Amadori, η εταιρεία είναι πολύ επιτυχημένη και έχει εκπληρώσει τόσους πολλούς φιλόδοξους στόχους στόχους όλα αυτά τα χρόνια στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Ένα πάθος το οποίο επέτρεψε στην εταιρεία να συνδυάσει υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, τεχνολογική υπεροχή των παραγωγικών διαδικασιών και το όραμα της αγοράς.

Μια ομάδα ειδικών για την ικανοποίηση του πελάτη

Τα προϊόντα Amadori ελέγχονται προσεκτικά σε κάθε φάση του κύκλου παραγωγής. Η πολιτική της εταιρείας Amadori, που είναι κοινή για όλες τις επιχειρήσεις που ανήκουν στον Όμιλο, στοχεύει στην επίτευξη του βασικού της στόχου: την ικανοποίηση του πελάτη.

Προηγμένη τεχνολογία

Το δίκτυο παραγωγής Amadori χρησιμοποιεί τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό – τόσο από πλευράς μεγέθους όσο και επιδόσεων- σε έναν τομέα όπου η φροντίδα για κάθε μεταβλητό παράγοντα, ακρίβεια και προσοχή στις τεχνικές επιλογές είναι η μόνη εγγύηση για την υψηλή ποιότητα και αντοχή του προϊόντος. Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί επίσης χάρη στην εμπειρία και τα επαγγελματικά προσόντα των ειδικών, που εργάζονται σε ένα περιβάλλον με ελεγχόμενη θερμοκρασία και έτσι είναι σε θέση να παρεμβαίνουν σε όλες τις φάσεις της παραγωγής με περίτεχνη φροντίδα.

Προϊόντα Amadori: δημιουργήθηκαν για να σας αρέσουν

Όλα τα προϊόντα Amadori συνδυάζουν επιτυχώς το πάθος για την ιταλική γαστρονομική παράδοση με τις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις, τον τρόπο ζωής και διατροφής. Για αυτό τον λόγο τα προϊόντα Amadori είναι ασυναγώνιστα στην φρεσκάδα και ποιότητα.

  • Παραδοσιακά προϊόντα
  • Προϊόντα Κοτόπουλου
  • Λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • Παναρισμένα προϊόντα
  • Προϊόντα Γκρατέν [με κρούστα]
  • Προϊόντα Χοιρινού
  • Ψητά
  • Κατεψυγμένα Προϊόντα

Κέντρα Παραγωγής

AVI.COOP Soc. Coop. A r.l.

via del Rio, 336
47522 – San Vittore di Cesena
FORLI’-CESENA

CONSORZIO PRODUTTORI BIONATURE S.c.a.

SP 4 del Bidente
41018 – S Sofia di Romagna
FORLI’-CESENA

PAC PRODUTTORI AVICOLI DEL CHIANTI S.C.R.L

via Cassia Nord, 15
53035 – Monteriggioni
SIENA

AL COOP – ALLEVATORI AVICOLI Soc. COOP A.R.L

Strada Provinciale, 22
64023 – Mosciano S. Angelo

TERAMO AVICOLA SAN MARTINO S.C.R.L

via Bonfadina, 9
25046 – Cazzago San Martino
BRESCIA